Signatur multi

Perfekt for flere etasjer.

Multisplitt-systemet er designet spesielt for deg med større energibehov. Med to innedeler får du en jevnere fordeling av varmen, og det sikrer ønsket temperatur også over flere plan eller rom. Luft-luft-varmepumpens utedel lar deg kombinere toppmodellen Daiseikai 9 med våre andre innedeler.

Ny og oppgradert versjonMulti Daiseikai

Toshiba Multisplitt er nå lansert i ny oppgradert versjon:

  • Høyere årsvarmefaktor for bedre strømsparing gjennom hele fyringssesongen
  • Fabrikkgarantert driftsområde ned til -20 °C
  • Mer stillegående utedel
  • Miljøvennlig R32 kuldemedium

Dekker store energibehov

Toshiba Multisplitt er en kraftig varmepumpe med to innedeler som dekker store energibehov. Oppvarming med to innedeler gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan. Innedelene styres individuelt, både ved oppvarming og kjøling. Varmepumpens utedel kan kombineres med flere ulike innedeler.

Strømsparing

Med en Toshiba Multisplitt varmepumpe kan du være trygg på at du minimerer eget energiforbruk til oppvarming. Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du mer enn halvere oppvarmingsutgiftene.

Jevn temperatur hele året

Med Toshiba Multisplitt kan du nyte jevn temperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og akkurat passe effekt i de milde periodene, vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og lavere strømforbruk.

Multi Daiseikai 2 rom

Priser

Toshiba Multisplitt med Daiseikai-innedeler (x2) - 7500 W

Veil. pris: 49 490,- inkl. standard montasje
Pris/mnd (24 mnd): 2 132,-

Toshiba Multisplitt med Seiya-innedeler (x2) - 7500 W

Veil. pris: 43 490,- inkl. standard montasje
Pris/mnd (24 mnd): 1 882,-

Toshiba Multisplitt med Gulvmodell-innedeler (x2) - 7500 W

Veil. pris: 58 990,- inkl. standard montasje
Pris/mnd (24 mnd): 2 527,-

Gulvmodeller

Toshiba Multisplitt med Signatur-innedeler (x2) - 7500 W

Veil. pris: 55 990,- inkl. standard montasje
Pris/mnd (24 mnd): 2 402,-

Airpatrol

Multivarmepumper i større hus 

For vurdering i større hus vil vi gjerne komme på en befaring for å se på det totale varmebehovet. Det er viktig å huske på at med en utedel og flere innedeler så fordeles den totale varmeenergien evt kjøleenergien over flere enheter.

Våre ønsker er at vi kan gi en vurdering som faktisk fungerer i ditt hjem. Dette kan kanskje dessverre gå i mot de tanker og ønsker dere har for kun en utedel med flere innedeler, men vi er nødt for å gi de riktige rådene. Multivarmepumper er en god løsning med kun en utedel, men vi må se på det totele varmebehovet og gi våre vurderinger utfra dette. Utfra våre vurderinger må vi se alle aspekter som en helhet og dette kan kanskje innebære flere uteenheter på flere sider av huset.

Dersom innedelene skal sitte på hver sin side av huset vil kanskje rørstrekket bli for langt, evt for dyrt. Rørstrekk for singelvarmepumper inkluderer 4 meter, utover dette vil det koste kr 450 pr meter, inkl mva. For multivarmepumper med 2 innedeler er det inkludert 10 meter rørstrekk i tilbudet, deretter kr 450,- pr meter inkl mva.

Andre ting er at flere utedeler kanskje vil være en bedre løsning. Alt dette kan vi gi råd om. Vi kan også snakke om å øke utedelens kapasitet i et multianlegg. Dette kan gi større effekt til innedelene, men det vil også øke prisen pga utedelens kapasitet. Det finnes altså mange løsninger og en av dem vil være din aller beste løsning.

Det er utedelen som bestemmer hvor mye innedelene kan avgi av effekt. Dette betyr at vi kan lage et effektivt anlegg for dere med kun en utedel, men dette må dimensjoneres riktig og kan kanskje koste noe mer enn hva dere har budsjettert.

Et underdimensjonert anlegg er riktignok billig, men dette koster i drift mer enn et riktig dimensjonert anlegg fordi: Et underdimensjonert anlegg vil måtte suppleres med energi som er mye dyrerer, f eks elektriske ovner, radiatorer eller varmekabler. I så tilfelle går hele regnskapet i minus, om man regner totalregnskapet som helhet. Disse besparelsene i investeringene er derfor svært ulønnsomme, spesielt med dagens strømpriser.

Husk også på at strømmen er billigere om natten. Det er derfor lite lønnsomt med nattesenking av temperaturen. Se gjerne: https://norvp.no/info/nattesenking-lonner-det-seg

En ting som er helt sikkert er at varmepumper genererer besparelser i flere hundretusenkronersklassen i sin levetid. Investeringen ligger allerede inne i denne kalkulasjonen. Vi forstår ikke hvorfor ikke folk med mulighet for å installere varmepumpe ikke gjør dette så snart som mulig. En besparelse på 80% av 60-70 % din totale strømutgift er helt klart en veldig smart investering.

Likevel: Sjekk med ditt styre om du kan installere varmepumpe hjemme hos deg. Det må settes opp en utedel og dersom dette innebærer fasadeendring kan du få avslag. Alle andre bør installere varmepumpe.

Til Styret:

De fleste moderne varmepumpenes utedel har et støynivå på ca 46-50 dB(A) Ikke over dette. (Dagens kjøleskap er til sammenligning på ca 42 dB(A))

Hva inkluderes i en standard montasje?
Vi tilbyr rentefri delbetaling over 2 år. Ingen etableringsgebyr.