Somfy-motorer til markiser

Somfy

  • Terrassemarkisene dine tilpasser seg automatisk til værforhold takket være sol- og vindsensorene. Når solen begynner å ta tak, strekker markisen seg ut. Når vinden begynner å blåse, trekkes den automatisk tilbake.
  • Somfy har utviklet et motorisert system som sikrer at markisen trekker seg helt inn i den forseglede kassetten for å forhindre vanninntrenging. Stoffspenningssystemet sikrer også et perfekt estetisk utseende.
  • Kontroller markisen din så vel som uteplassens belysning og oppvarming via smarttelefonen eller en enkelt fjernkontroll!
  • Dra full nytte av terrassen din om vinteren og sommeren takket være belysnings- og varmesystemene som tilbys av Somfy.

Fjernkontroll SomfyElektriske terrassemarkiser er en enkel metode for å utvide ditt boområde og øke hjemmekomforten

Terrassemøbler, planter, belysning og annen uteinnredning skaper det perfekte miljøet for måltider og avslapning med familie og venner. En motorisert markise er et viktig element i uterommet på terrassen fordi den beskytter mot solen og gir en komfortabel atmosfære - og dere kan nyte kvelden selv om det regner en skvett. En markise er også en smart investering som vil øke verdien på hjemmet ditt. Uten hensyn til hvorvidt markisen dekker terrassen eller hagen – du utvider leveområdet ditt med rommet på din balkong, terrasse og hage.