Markise 3Markiser for nordisk klima

Vi ønsker at du skal nyte uteplassen, samtidig som du har solskjermingen du trenger. Enten du har en stor terrasse, eller en liten balkong kan vi hjelpe deg. 

Ved kyst og innland, fjell eller fjord - finner du en av våre markiser som holder det den lover. Gjennom lang erfaring har vår beste leverandører funnet frem til skreddersydde løsninger, god kvalitet og kort leveringstid.

En markise, fra vår beste leverandør, er den eneste av mange forskjellige produsenter, som bestod kvalitetskravene som kreves av det værharde klimaet på Færøyene og er dermed eneste leverandør av markiser dit. 

Markiser og produksjon

Markise 2Vi har en norskprodusert markiseleverandør vi er veldig stolt over.

De sier følgende:

Alle våre markiser blir håndlaget i våre produksjonlokaler. 100 % norsk produsert.

Med egen systue og komplett delelager -  produserer, leverer og installerer vi markiser over hele landet gjennom vårt forhandlernettverk.

Vår produsent sier:

Personlig service er viktig for oss og det får du hos vår dyktige forhandler:

Nordstrand varmepumper AS, som holder til på Lambertseter, Oslo.

Her får du gratis befaring og meget god prising i forhold til våre konkurrenter. All oppmåling og priser er uten forpliktelser, men vi regner med at våre kvaliteter og priser vil tilsi at valget bør falle på oss. Vi har lagt oss prismessig godt under og kvalitetsmessig langt over våre konkurrenter. Naturligvis vil vi alltid ha konkurranse fra norske representanter fra lavkostland, men dette henger naturligvis nøye sammen med holdbarheten på produktet.

Vår holdbarhet på våre produkter er omtrent 40 år, mot lavkostprodukter på 10-15 år.