Gulvmodellen varmepumpe sprer varme langs gulvet og i høyden.

GULVMODELL NORDISK LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE FRA GENERAL GIR EKSTRA GODT MED VARME LANGS GULVET. I TILLEGG HAR MODELLEN ET STØV- OG ANTIBAKTERIEFILTER SOM GIR RENERE LUFT. DERFOR ER GULVMODELLEN SPESIELT ATTRAKTIV FOR BARNEFAMILIER – OG DE SOM HAR BOLIGER MED KALDE GULV. GULVMODELLEN SINE KVALITETER FRA GENERAL BLE SPESIELT LAGT MERKE TIL HØSTEN 2015 OG BLE OMTALT I AFTENPOSTEN!

Gulvmodellen gir godt med varme langs gulvet


Ved hjelp av en egen knapp på varmpepumpen for vedlikeholdsvarme kan romtemperaturen enkelt stilles inn til ikke å falle lavere enn 10°C. Dette sikrer at rommet ikke blir for kaldt.

Sprer varme jevnt i rommet og fjerner bakterier og støv.

Gulvmodellen er en del av General sin nordiske serie og er derfor svært effektiv og kan varme opp et rom på meget kort tid. Denne Nordiske Varmepumpen passer spesielt for den Norske Vinteren og har et slankt og enkelt design som gjør den ideell for montering inntil vegg eller under vinduer. Det unike med denne modellen er at den kan gi en direkte luftstrøm langs gulvet om ønskelig. Gulvmodellen har også et deodiseringsfilter som bryter ned vond lukt og fjerner bakterier. Modellen kan også bygges inn i veggen. Andre nordiske modeller fra Fujitsu General limited er varmepumpen nordisk designmodell og Vinterkongen 2.0.

Den type varmepumper som er mest vanlig her i Norge er de som kalles luft til luft-varmepumper. Designmodellen er en luft til luft varmepumpe. Luft til luft modeller henter varmen fra den kalde luften ute og gjør den om til varm luft som den leverer inne i boligen. Derav betegnelsen luft til luft varmepumpe.

Superstille varmepumpe i et friskt hjem

En bransjeleder i stillhet, med en stille modus på bare 22 desibel - dette er lavere enn en myk menneskelig hviske. Gulvmodellen sitt avanserte filtersystem bidrar til et friskere, renere og sunnere innemiljø. Luftfiltrene er helsevennlige. De deodoriserer, absorberer og reduserer vanlig odør som kan forekomme fra husholdning, inkludert sjenerende lukt fra kjøkken kjæledyr.

To sett vifter

Tvillingvifte-operasjon gir full kontroll rommet sin temperatur. Bruk begge viftene til å varme rommet ditt raskt og effektivt, og bytt deretter bare til toppviften for å opprettholde din perfekte temperatur rolig og enkelt. Hvis barn leker på gulvet kan man enkelt skreddersy driften til å gjøre gulvet mer varmt og barnevennlig.

Veldig kompakt

Denne varmepumpen har et diskret design og vil komplimentere interiøret enn det en radiator eller andre store varmeovner. Gulvmodellen er derfor ideell for å bytte ut radiatorer eller monteres i rom med begrenset øvre veggplass, som feks i et kjøkken.

Data og egenskaper

  • JEVN VARMEFORDELING I ROMMET
  • STØV- OG ANTIBAKTERIEFILTER
  • AUTOMATISK OPPSTART VED STRØMAVBRUDD
  • ”POWER”-KNAPP FOR EKSTRA VARMEFUNKSJON
  • STØV- OG ANTIBAKTERIEFILTER
  • KAN OGSÅ BRUKES SOM AIRCONDITIONER

Gulvmodell (Nordisk)

AGHG09LVCB: Vår pris kr. 25 300 inkl. mva. (Tilsvarer 25 modell fra andre merker)

AGHG12LVCN: Vår pris kr. 26 100 inkl. mva. (Tilsvarer 35 modell fra andre merker)

AGHG14LVCN: Vår pris kr. 27 100 inkl. mva. (Tilsvarer 50 modell fra andre merker - dvs ekstra kraftig modell)