Daiseikai 9 S - mye bedre enn forgjengeren Daiseikai 9

Daiseikai 9 S har den kraftigste kompressoren av varmepumpene i sin klasse. Lydnivå på 19 dB(A)

Denne varmepumpen har virkelig spesifikasjoner du bør sammenligne med andre sammenlignbare merker.

Toshiba Daiseikai 9

Suverent best i klassen

Når det kommer til avgitt varmeeffekt og strømsparing er Toshiba Daiseikai 9 suverent best i klassen. Daiseikai 9 leveres i to størrelser og begge har markedets høyeste energiklasse, A+++.

Daiseikai 9 S har forbedret seg på følgende områder:

  • SCOP-verdier i toppklassen A+++ med NY, kraftigere kompressor
  • Økt varmekapasitet ved lave temperaturer
  • Mer stillegående til tross for større motor
  • Nye nordiske egenskaper på utedel:
    • Ny bunnplatevarmer
    • Forbedret drenering med ny drensplugg
    • Ekstra utgang for ekstern varmekabel

Sammenligning Daiseikai 25 S

Sammenligning Daiseikai 35 S

Med en Toshiba varmepumpe er huseier godt rustet – uansett værforhold


Toshiba Daiseikai 9 S har større effekt enn noen annen varmepumpe i sin klasse på markedet. I tillegg til alle de gode egenskapene i sin forgjenger har den minste 9 S-modellen et lydnivå på lave 19 dB. Og når gradestokken viser -15 °C, avgir den opptil 4800 W.

Hundeslede

Markedets beste fabrikkgaranti helt ned til -30 °C

Toshiba Daiskeikai 9 er toppmodellen i Toshibas Nordic Design-serie, som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Daiseikai 9 er utstyrt med en spesielt kraftig kompressor som gir meget høy avgitt varmeeffekt ved lave temperaturer. Ingen andre varmepumper kan skilte med en fabrikkgaranti helt ned til -30 °C!

Best på innovasjon

Daiseikai 9 er et resultat av kontinuerlig innovasjon og omfattende produktutvikling på alle komponenter. Nye Daiseikai 9 er meget effektiv og gir maksimal varmeeffekt og komfort, selv under svært røffe forhold. Den nye varmepumpen er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør at du vil oppleve kvalitet i alle ledd

Få renere luft
Daseikai 9 har Plasma Air Purifier, et avanserte luftfiltersystem som effektivt fjerner støv og partikler og nøytraliserer uønsket lukt. Dette gir et sunt inneklima med lav partikkelkonsentrasjon.

Elegant design
Den kompakte innedelen har et eksklusivt design med front i hvit høyglans. 

Større varmeveksler
I innedelen har maksimal plassutnyttelse gitt rom for en større varmeveksler som gir høyere varmeeffekt og høyere effektfaktor ved lave utetemperaturer.

Tydelig display
Frontplaten har intuitive og lettavleste LED-fargeikoner som viser driftsmodus – varme eller kjøling – og andre innstillinger som er valgt. Ikonene kan dimmes eller slukkes helt med enkle knappetrykk på fjernkontrollen.

Optimal luftdistribusjon
Luftspjeldene kan styres individuelt i seks ulike mønster for å fordele varmen optimalt. Dette gir bedre varmefordeling og øker valgmulighetene for plassering av innedelen.

Ekstremt stillegående
Innedelen på den minste modellen avgir kun 20 dBA lydtrykk i stillemodus. I utedelen vil selv den største modellen avgi så lite som 49 dBA lydtrykk ved maksimal belastning i varmedrift.

Uketimer 
Ved å bruke timerfunksjonen kan du spare mer strøm ved å regulere temperaturen. For eksempel kan du stille inn uketimeren, slik at du kan senke temperaturen når du ikke er hjemme, eller om natten.

Manuell avriming 
Under ekstreme vinterforhold kan det være behov for å aktivisere en ekstra avrimingsfunksjon av utedelen for å opprettholde varmeeffekten.

Hi-power for rask oppvarming
Med denne funksjonen får du maksimal varmeeffekt og høy viftehastighet, slik at du kan øke temperaturen raskest mulig. Perfekt når du kommer hjem fra ferie og du har skrudd ned temperaturen!

Nyhet! Peismodus
Peismodus er en unik funksjon for Toshiba Daiseikai 9. Når peismodus er aktivert vil viften gå kontinuerlig selv om ønsket temperatur er oppnådd, og varmepumpen vil distribuere varmen på en optimal måte.

Trinnløs effektjustering 
I milde perioder er det viktig at varmepumpen kan avgi lite varme uten mange stopp og start, da dette bruker energi og sliter på kompressoren.

Veiledende priser

Toshiba Daiseikai 9 S 25 - 6700 W

Veil. pris: 32 490,- inkl. standard montasje  
Pris/mnd (24 mnd): 1 423,-

Toshiba Daiseikai 9 S 35 - 7700 W

Veil. pris: 35 490,- inkl. standard montasje  
Pris/mnd (24 mnd): 1 548,-

Hva inkluderes i en standard montasje?

Vi tilbyr rentefri delbetaling over 2 år. Ingen etableringsgebyr.