Høy kjølekapasitet møter lav pris

Det skal ikke koste deg dyrt å bli avkjølt på varme dager. For en rimelig pris gir Seiya AC deg japansk teknikk og design i beste Toshiba-kvalitet. Innedelens selvrensefunksjon sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. Når du i tillegg får fortreffelig kjøleytelse, er dette et opplagt valg for den som ønsker en rimelig, men effektiv aircondition.

Elegant design – blant markedets minste!

Med sitt helhvite design og blanke finish glir Shorai sømløst inn i et skandinavisk interiør. Størrelsesmessig er dette en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, lengden er kun 798 mm og avrundede hjørner gjør at den virker enda smalere. Shorai er utstyrt med et eksklusivt LED - lys display som er med på å gi varmepumpen et diskré, high-tec uttrykk.

Stille som natten

Det japanske navnet Seiya oversettes til «stille natt» på norsk, og navnet er ikke tilfeldig: Denne modellen har lavt lydnivå i forhold til prisen du betaler. Det gjør at du kan plassere den selv i små rom, soverom og kontorlokaler, uten å bekymre deg for lyden. Og skulle du behøve å dempe den ytterligere, er Seiya AC i tillegg utstyrt med stillemodus.

Få sval luft når du trenger det

Når det kommer til kjøling, har Seiya AC en ytelse i toppklassen. I kjølemodus har den energimerke A++ og en effekt som når hele 3600 W på det høyeste. Har du et sommervarmt hjem, behov for et avkjølt soverom – eller kontorlokaler hvor godt inneklima er viktig? Seiya AC gir deg sval luft når du trenger det.

Klassens smarting

At Seiya AC er kompakt, betyr ikke at den mangler evne. Seiya AC er et multitalent rett ut av esken, og har intuitivt display, støvfilter, selvrensingsfunksjon – og WiFi-kompatibilitet. Seiya AC kan også leveres med oppgradert fjernkontroll. Den gir deg tilgang til flere smarte funksjoner, som ulike timere og favorittinnstillinger. Ble sommerværet plutselig guffent? Selv om dette først og fremst er en aircondition, kan den også levere varme på de kjøligere sommerdagene.

Seiya Nordic
 

 

 

 

 

Toshiba Seiya AC

Kun aircondition kr 18.990,- inkl mva og standardmontering

Seiya finnes også med varme

Fortsatt like god på kjøling

Toshiba Seiya Nordic 25

Veil. pris: 20 990,- inkl. standard montasje.
Pris/mnd (24 mnd): 944,-

Toshiba Seiya Nordic 35

Veil. pris: 22 490,- inkl. standard montasje.
Pris/mnd (24 mnd): 1007,-

Hva inkluderes i en standard montasje?

Vi tilbyr rentefri delbetaling over 2 år. Ingen etableringsgebyr.